0

О коло цялата драма с това, къде ще домакинства ЦСКА на Черно море, малко на заден план остана разногласието между двамата изпълнителни директори на клуба – Стоян Орманджиев и Филип Филипов.

След заседанието на Апелативната комисия синът на Стефан Орманджиев, който е изключително начетен, можещ и симпатичен на всички фенове на ЦСКА, заяви: „Важното е, че имаше положителна развръзка. Строго, но справедливо в крайна сметка. Най-важното за нас е, че ще могат да присъстват нашите привърженици“.
Изключително точно изказване на Стоян Орманджиев. Той избяга от тона, който се налага в последните години, и трябва да бъде поздравен за това, че демонстрира европейско поведение.

Мнението на Филип Филипов бе далеч по-агресивно. „Аз не съм доволен от това, което се реши. Нашето желание беше мачът да се играе на „Армията“, където е нашият дом. Това решение не ни задоволява, като единственото предимство е, че ще има фенове на мача, които ще подкрепят отбора, но според мен, това наказание ни поставя в неравнопоставено положение с отбора, с който се борим за титлата и ни отнема от домакинствата, които са предимство в мачовете“.
Горе-долу в същия дух беше и декларацията на ЦСКА, която излезе в четвъртък сутринта. И това не е изненада.