0

 

Левски домакинства днес на Черно море, а този сблъсък, който може да се окаже съдбоносен за евроучастието на "сините" през следващия сезон, е възможно да е последен на "Герена" за треньора Николай Костов. От "Герена" разкриха пред "Мач Телеграф", че евентуална издънка срещу "моряците" по всяка вероятност ще прекрати треньорската му кариера в Левски, въпреки че преди по-малко от седмица беше обявено, че Костов ще остане в клуба до края на сезона.

Припомняме, че след поражението в дербито с ЦСКА наставникът на "сините" изгуби подкрепата и на собственика на клуба Наско Сираков, който реално единствено стоеше твърдо зад него. Няколко дни след мача с "червените" легендарният нападател посъветва Костов да си подаде оставката, но треньорът отказа да го направи. Той уточни, че няма да направи това "поне засега". На "Герена" вярват, че издънка срещу Черно море може да накара Костов най-накрая да си тръгне сам. Иначе нещата не опират до пари, защото договорът на наставника изтича в края на сезона, а според запознати "сините" няма да имат нищо против да му платят последните две заплати, ако той в крайна сметка реши да си тръгне сам.

Интересно е да се спомене и това, че Николай Костов е отказал да даде стандартната пресконференция преди мача с Черно море. Това е поредното доказателство, че наставникът е доста изнервен напоследък, а оттам страда и играта на Левски.

Още новини четете в днешния брой на "Мач Телеграф"

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX