0

"Андриан Краев ви го каза - играчите на Левски имат урок от миналата година, който са научили", започна Николай Костов на пресконференцията си преди реванша с Шкупи утре. „Играчите ще подходят сериозно. Длъжни сме да го направим. Така и ще стане. Нямаме право да подценим съперника. Те имат своите достойнства. Теренът в първата среща повлия и на тях. Играта им не бе тази, която видяхме. Ще бъде по-прагматични. Имаме  2 гола аванс, което стои в главите.  Трябва да  затваряме пространства, но няма да играем защитно“, продължи

„Всичко е възможно относно смяната на схемата. Рикардиньо вече тренира, но не сме решили дали ще започне от първата минута. Кристиан Димитров със сигурност няма да играе“, отсече той.

"Очаквахме пълни трибуни, имаме нужда от подкрепата на феновете си. Дано и те да видят това, което искат. Да стане един празник, както бе с Локомотив София (б.р. 6:0). Шкупи са най-силни са в средата на терена. Разполагат с добра техника. Имат и силен нападател, който се изстрелва, ако види пространство“, отчете Костов.

„Надявам се да няма инциденти. Да покажем добро възпитание. Ще подходим към тях с уважение, каквото обаче не видяхме от тях. Не виждам смисъл от многото говорене преди мачовете. Трябва да говорим на терена. Всички политически пристрастия не оказват добро влияние, напротив. Особено на Балканите се губи концентрация от скандиранията. Това винаги води до спад на играта“, завърши треньорът на „сините“.

„Да, разбира се, че трупам самочувствие. Страхотно е да играеш в Левски. И пред най-великата публика в България. Атмосферата в съблекалнята е супер след трите победи. Мога да обещя, че ще работя още повече, за да оправдая доверието в мен. Искам да благодаря на треньора и съотборниците си“, заяви Асен Митков, който се очаква отново да започне като титуляр.