0

Л евски ще привлече съвсем скоро двама нови футболисти, обяви треньорът на "сините" Николай Костов в интервю за клубния сайт. Наставникът допълни, че те са полузащитници и има разбирателство за трансферите им от всички страни. 

Столичният тим започва в събота срещу ЦСКА 1948 кампанията си от новия сезон. Костов заяви, че отборът му е амбициран да спечели титлата.

"Запазихме гръбнака, това е най-важното нещо. Всички привърженици да бъдат спокойни, тъй като ще привлечем двама футболисти, полузащитници. Избрали сме си вече футболистите. Има разбиране от всички страни. Така че малко търпение", заяви Костов.

"Много е важно за нас да излизат футболисти от школата на Левски, която е доказана и дава добри играчи. Това е актуална тема, която е била и ще бъде винаги в развитието на Левски.

Даваме път на младите. Най-лесно е да се работи с тях. Те винаги са готови да изпълняват това, което им се задава като задачи. Имаме добър колектив. Оптимист съм", каза още опитният специалист.

„Със сигурност сме по-готови, отколкото в началото на подготвителния период. Амбицирани сме да се представим добре в шампионата, да го спечелим, винаги да излизаме достойно от всеки един двубой, за да можем да изглеждаме достойно в очите на нашите привърженици и ръководители“, започна Костов.

„Мисля, че до голяма степен свършихме добра работа. Най-важната задача беше да се сработим с играчите, да представим философията, която ще изповядваме и да предложим базисните принципи на тази философия, която е базирана на владеене на топката“, добави той.