0

"Когато има нещо официално ще го разберете. За сега мислим само за Сервет!", отсече техническият директор на Лудогорец Козмин Моци преди отпътуването на тима за Женева. Както "Мач Телеграф" вече писа, късно във вторник вечерта "орлите" са постигнали споразумение с ЦСКА 1949 за Ивайло Чочев.

"Надявам се отборът да е готов. Отиваме в Швейцария, за да вземем един добър резултат и да увеличим шансовете си за продължаване в следващата фаза. Тимът ни е различен от миналата година. Разбрахме, че трябва да сме много концентрирани и фокусирани в такива мачове", продължи румънецът.

"Сервет може да не е голямо име, но е много добър отбор. Разучили сме ги и знаем колко опасни могат да бъдат. Спечелването на Суперкупата със сигурност повиши самочувствието на момчетата", каза още той.

"Тези сблъсъци в Европа са изключително важни и за престиж. Анализирали сме ги добре, надявам се да изиграем добър мач и да се върнем с добър резултат. Може би Сервет не е много познат на обществото, но игрово стоят доста добре", допълни Георги Терзиев.

"Изключително добър отбор са. Не мисля, че един мач може да разклати някой противник. Не сме гледали последния мач, който загубиха. Гледали сме другите двубои. Имат постоянство и стил. Важно е ние какво ще им предоставим. Ако играем на нашето познато ниво, мисля, че ще се върнем с добър резултат”, завърши той.