0

Т ехническият директор на Лудогорец Козмин Моци се надява, че изкуственото игрище на Нордселанд няма да се превърне в преграда за тима при гостуването на датчаните утре. Румънецът говори пред медиите преди отпътуването на шампионите за страната на Хамлет.,

„Доста тежко, много различно. Миналата година играхме в Хелзинки на такъв терен, във Вилнюс също. Затова се надявам сега да сме по-добри. Те играха срещу един румънски отбор, след това чух лоши неща заради терена. Сега трябва да се фокусираме върху мача, няма значение на какъв терен играем, трябва да вземем максималното“, заяви Моци

„Не трябва да ни притесняват. Тогава бяха квалификации, сега е мач в груповата фаза и всяка точка е важна, затова се надявам оттам с пълен актив, Два-три дни говорихме за терена. Казах какво се говореше в Румъния на него. Нямаме избор – трябва да отидем и да играем на какъвто и да е терен“, продължи директорът на "орлите".

„Нормално е да са малко изморени. Надява се до утре вечер да се възстановят и да дадат максимума от себе си. Надявам, че до края няма да имаме проблеми", отчете той.

„Нормално, даде самочувствие, всяка победа дава самочувствие, особено тази на „Герена“, където много трудно може да се победи“, заяви Моци. "Има още 5 мача от груповата фаза. Трябва да вземаме мач по мач и в средата на декември ще видим къде се намираме“, завърши той.