0

К апитанът на Левски Андриан Краев призна, че мачът срещу Апоел Беер Шева е бил еидн от най-лудите в живота му. Той заяви и очакванията си за двубоя с Айнтрахт пред БНТ.. „Емоциите наистина бяха фантастични. Една от най-лудите вечери в моя живот. Съдбата ни върна от злощастното отпадане от миналата година. Изстрадан успех, радвам се за всички „сини“ фенове и Левски. Апоел е сериозен и солиден отбор, радвам се, че отстранихме този дисциплиниран отбор с левскарски дух и по-голяма воля“, коментира Краев. „След допуснатия гол минаха мисли през главите ни, но трябваше веднага да ги махнем. Имаше напрежение, защото нямаме опит. Този мач ще ни донесе голяма увереност“, заяви халфът на "сините".

„Айнтрахт е гранд, но това е футбол и всичко може да стане. Излизаме, играем, трябва да сме дисциплинирани и можем да мечтаем да ги отстраним. Опасни сме на контраатака и трябва да се възползва от това. За мен лично парите не играят. В днешния футбол има и бизнес. Всички сме футболисти и хора и се стремим да достигнем и ние до тези първенства. Важна е волята, желанието и с какъв хъс ще излезем. Домакинството няма значение, можем и тук да ги излъжем и там да се затворим. Предимство е, че играем пред нашите фенове в първия мач“, заяви капитанът на Левски.

„Николай Костов има огромна роля, защото имахме страхотна стратегия. Той има голяма роля за развитието на отбора. И Костов и Мъри са добри треньори. За мен Станимир Стоилов ни изгради. От всеки треньор можеш да извлечеш позитиви. Разбира ме се отлично в отбора, колективът е на високо ниво. Чужденците се вписаха прекрасно – има забавление и сериозност. Бразилците носят самба и фиеста, много се раздават и са много важни за нашия отбор“, коментира Краев. „Смятам, че съм футболист, който дава баланса на отбора. Гледам да помагам и в двете фази на играта и да върша черната работа. Искам отборът да върви. По принцип се надявам да изляза в чужбина и да се развия, но в момента съм много щастлив в Левски“, каза още капитанът на „сините“. „Ще бием 1:0 Айнтрахт на стадион „Васил Левски“ с гол на Уелтон“.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX