0

С тарши треньорът на Септември София Красимир Балъков говори преди началото на шампионата във Втора лига. Легендарният футболист очаква голяма конкуренция за първите места, даващи право на промоция в Първа лига.

„Втора лига ще е изключително интересна, защото има 4-5 клуба, които искат задължително да влязат. Влагат се финансови средства, което е добре и ще допринесе за качеството. Видях, че в Септември има млади момчета, които имат потенциал. Затова и останах, за да се опитаме да им помогнем. Първата ни цел е влизане в елита, така че трябва да намерим баланса между младостта и опита", коментира той.

“Криворазбран е нашият феърплей. Във Втора лига ще е още по-тежко, че даже няма и ВАР. Ще се сблъскам с тази действителност. Всеки мач ще бъде анализиран и всичко ще се казва в прав текст, без да си затваряме очите и устата. Позицията, на която имаме нужда е левият външен защитник. Трябва ни опитен футболист, тъй като ни трябва човек, който да ни гарантира спокойствие. Нуждаем се от конкуренция при крилата и централния нападател. Имаме много талантливи футболисти, но, за да не им навредим, трябва да има добър баланс. Всеки един български футболист от нивото на Здравко Димитров е добре дошъл в Септември“, заяви Красимир Балъков.