0

Ф утболистът на Славия Кристиан Добрев сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящото домакинство на „белите“ на Ботев Пд за Купата на България. Бившият играч на „канарчетата“ говори за престоя си при „жълто-черните“ и за времето, когато беше играч на Порто.

- Имате трудна задача да се справите с Ботев Пд за Купата на България. Какви са ти очакванията за срещата утре?

- Със сигурност ще бъде един много тежък мач. Ботев има много добър отбор. Въпреки че в гостуванията си не играят толкова силно, са тим, който може да ни създаде доста проблеми. Имат доста добри офанзивни футболисти и наистина няма да е лесно.

- Мислиш ли, че ще успеете да ги отстраните?

- Ние мислим единствено как да продължим напред в турнира. Със сигурност това, че сме домакини е от наша полза. Играем силно вкъщи. Мисля, че ще продължим тази тенденция и ще изиграем силен двубой. 

- По-добре се движите в класирането от Ботев Пд, може ли това да е показателно?

- Не. В такива срещи никога нищо не се знае. Все пак е само един мач и зарядът за мачовете за Купата е доста по-различен от този за първенството. Както знаем, в предните години, когато и аз бях част от Ботев, отборът редовно стигаше до полуфиналите или финал. Нищо не се знае.

- В този ред на мисли по-специален ли ще е за теб този мач?

- Със сигурност има спомен в мен от годините ми при „канарчетата“. Част от Славия съм вече повече от година и това е просто един важен мач и нищо повече. 

Цялото интервю четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"