0

Ф утболистите, треньорите и служителите в Локо Пловдив до вчера все още не бяха получили декемврийските си заплати, въпреки че имаха обещание това да се случи още преди седмица, пише в днешния си брой вестник „Мач Телеграф“. 

Никой от ръководството все още не е заставал пред отбора да аргументира ставащото все по-сериозно забавяне. Той идва на фона на доста изгодната сделка с ЦСКА 1948 за двама от най-добрите футболисти в състава от есента – Бирсент Карагарен и Райън Бидунга.

От клуба не осигуриха и средства за лагер и вечеря преди двубоя с Арда днес. Футболистите на Александър Томаш ще пътуват за Кърджали в деня на срещата. Това обаче не е прецедент като и друг път отборът е пътувал по този начин за двубоите с „небесносините“. Разстоянието се взима за час и половина и по принцип това не е особен проблем за футболистите.

В групата за двубоя се завръща Мартин Паскалев, който бе наказан за двубоя с Ботев Враца. Очаква се младият футболист да стартира в титулярни състав и да си партнира с Милош Петрович. Треньорът Александър Томаш продължава да избира между различни футболисти за подсилване в тази зона. От онзи ден с „черно-белите“ тренира котдивоарецът Ибрахима Сисе.

Първоначалните впечатления от 19-годишният африканец, който за последно е бил във втория отбор на норвежкия Лилестрьом, са положителни. Той все пак ще тренира с отбора и през следващата седмица, пред да се вземе решение за бъдещето му.