0

Т реньорът на новака в Първа лига Неманя Миланович даде пресконференция след сензационната победа на старта над Лудогорец и предстоящия мач с ЦСКА в София.

„Беше първи мач, а програмата в началото се оказа много тежка – да започнем с 1-ия и след това с 2-ия от миналата година. Но трябва да призная, че имахме късмет. Няма какво да губим от гостуването на ЦСКА, така че очакваме този мач напълно спокойно. Победата над Лудогорец ни даде увереност, от която имахме нужда. Не съм привърженик на големите очаквания, ще вървим стъпка по стъпка“, коментира специалистът, но все пак загатна какви са целите.

„Ние вярваме в себе си. Моето желание е да играем в групата за 7-10 място в плейофната част и да завършим на 7-о място“, заяви Миланович. Седмото място би означавало бараж за участие в Европа срещу отбор от първата шестица. 

Треньорът на Крумовград също така изрази вяра, че Лудогорец може да вкара три гола и да отстрани косовския Балкани от Шампионската лига. Както е известно, шампионите загубиха с 0:2 гостуването си в Прищина, а реваншът е утре в Разград.