0

Б ългария може да спечели мача срещу Република Северна Македония, ако националите запазят концентрация и играят атрактивен футбол, заяви селекционерът Младен Кръстаич на пресконференция преди срещата от група C4 на футболния турнир Лига на нациите.

"Искахме победата срещу Гибралтар и я взехме. Сега отново искаме да спечелим, но е много важно да запазим концентрация през всичките 90 минути срещу отбора на Република Северна Македония. Очаквам утре да бъде по-трудно, защото те са силен противник. Нужно ни е отново да играем с енергия, за да стигнем до добър резултат", каза той.

"Трябва да излезем концентрирани на терена и да не ни интересува това, което се говори около мача. Политиката е работа на политиците. Изпълнихме целта за оставане в дивизията, а утре ще опитаме отново да играем атрактивно. Очаквам това от моите играчи, защото те са напълно способни да го направят".

Капитанът Кирил Десподов добави, че националите ще излязат само за победа и ще я постигнат, ако спазят треньорските указания и играят дисциплинирано.

"Със сигурност ще има напрежение, но трябва да си гледаме нашата игра. Скандиранията от трибуните трябва само да ни мотивират да играем още по-добре. Ние приемаме това като тежък футболен мач, а за тях може и да е нещо повече. Трябва да спазваме указанията на треньора, да бъдем дисциплинирани и да играем по-добре от противника", заяви Десподов.

"Всички момчета са наясно, че утре излизаме само за победа и за нищо друго. Няма нужда от много говорене в съблекалнята. Трябва да го правим на терена", завърши капитанът.