0

С елекционерът на България Младен Кнъстаич отказа да готови пред медиите след погрома на отбора ни от Унгария с 0:3. 

Националът Радослав Кирилов, който влезе през второто полувреме, заяви, че всички трябва да вдигат нивото.

„Трудно се играе, когато резултатът вече е такъв. Когато защитаваш цветовете на националния отбор, винаги трябва да излизаш с чест, независимо от резултата и развоя“, каза Кирилов.

„Тежка загуба, но трябва да продължаваме да работим. Трябва да вдигаме нивото всички“, добави той.

„Най-голямата разлика е в динамиката на играта. Виждате отборите колко добре са подготвени физически. Пътят е работа, работа и само работа. Друг начин няма“, каза още Кирилов.

Валентин Антов пък обяви, че това ни е нивото и резултатът е действителността.

„Тежък мач за нас. Истината е, че това ни е нивото. Унгарският отбор е много по-добър от нас. Много по-добри са във всички параметри. Това е нашата действителност. Само на желание и раздаване – трудно. Ние сме млад отбор, но това не е оправдание. Ще чакаме следващия път, когато ни повикат, следващия мач“, добави той.

„Разочароващ старт, но за съжаление не успяхме да покажем по-добро лице“, каза още Валентин Антов.

Че сме далеч от истината призна и Георги Русев: "Мисля, че второто полувреме успяхме повече да се противопоставим на отбора на Унгария, който видяхте, че е доста подготвен, с добри футболисти. За жалост не успяхме да отбележим и загубихме тежко. С оглед на показаното първото полувреме няма какво да говорим много. Явно сме далеч още от истината", започна Русев.

"Никой не иска да допуска гол толкова рано, но при нас се случи, падна втори, имаше ситуации и за трети, падна и трети и още първото полувреме мачът приключи."

"Не знам какви изводи можем да си правим с оглед на младия отбор, който сме. Явно още имаме какво да подобряваме и над какво да работим. Надявам се занапред да не разочароваме страната си, защото не е приятно", завърши Русев.