0

Д вама от култовите участници в „Игри на волята“ 5 – Даниел Димов и Васил Василев, гостуваха в студиото на „МачКаст“. Наред с мнението си за настоящия сезон на най-гледаното риалити, двамата говориха и за своята обща любов – ЦСКА.

“По-важното ще е стадионът. От години не съм ходил. Когато отидох за първи път на този стадион, бях още в детската градина, преди примерно 24 години. Той и тогава изглеждаше стар стадиона. От тогава ходил съм на не знам на колко последни мачове. Сега по всичко изглежда, че съм бил на наистина последния двубой. По всичко изглежда, че се случват нещата. Избрали са и фирма, така че това е инвестиция в бъдещето. Отборът, колкото и да е добър сега, след пет години няма да е толкова добър. Тия хора ще са остарели. Но стадионът ще си остане за по-дълъг период”, коментира Васил.

„Аз съм почитател и на Спартак Варна. Точно, поне Томаш остана в семейството (смее се). Аз съм роден близо до Варна, винаги съм им симпатизирал на тях. Винаги съм искал Варна да има два добри отбора, да има дерби, по-интересно е. Предният път, когато Спартак влязоха, не направиха нищо, но сега ето тръгнаха много добре. Но сега стана това с треньора. Казах си, добре, че поне ЦСКА го взимат”, коментира пък Даниел Димов. “Разликата след смяната в ЦСКА просто... не смея да се зарадвам, само си стискам палци. Ще е труден пътя и ще е дълъг”, добави здравенякът с прякора Викинга.