0

Х ебър и Ботев Враца не изненадаха. Двата тима предложиха страхотни втори 45 минути, в които паднаха 5 гола. Успехът обаче бе за гостите от Пазарджик - 2:3. Те трябва на всяка цена да бият и Берое у дома. Но това важи и за гостите. При четворна схема на дъното Хебър ще бъде най-зле, а при тройна - Берое. Врачани са ясни - спасиха се още през уикенда.

Венсан Марсел вкара за "гробарите" в 48-ата минута. Ботев Враца обаче показа мъжество и изравни чрез Клери Сербер. Врачани обаче направиха 13-а дузпа от началото на сезона в своя вреда, а Георги Вълчев вкара за 1:2. Стоян Стоичков се разписа и даде преднина от 2 гола на гостите.  Дълбоко, и то много дълбоко,  в добавеното време Марко Мажуга върна "драмата"....

"Стигна се до загубата, защото като играеш такива мачове със спокойствие, не става. Трябва винаги да сме гладни, защото като някой дойде във Враца, трябва да знае, че тук не се играе лесно. Не може с една атака и две контраатаки да ни вкарат три гола. Като носиш фланелката на Ботев Враца трябва да играеш 90 минути на пълни отборите. Няма отбор, който да е дошъл тук и да ни надиграе. Само Черно море и ЦСКА ни надиграха по веднъж", обяви Даниел Моралес.

"Не знам как са завършили другите мачове. Приближаваме се, има още един мач и разбира се, подготовка за следващия мач и евентуалния бараж. Аз съм максимално спокоен и се опитвам да предам и спокойствието си на футболистите. Мисля, че нещата се получават много добре. Играем добър футбол и това не е случайно, момчетата тренират добре. Футболистите са готови и го показват, защото играем на прилично ниво, което е окей и печелим точки“, заяви пък Любо Пенев.