0

Л егендата на Ботев Вр Илия Вълов сподели пред „Мач Телеграф“, че според него трябва да бъдат направени генерални промени.

Той заяви, че ще е много трудно да се спаси отбора, но се надява това да се случи.

„На мен ми се иска Ботев Вр да спечели. За нас и равният резултат ще е като загуба. Тежко е положението и сами сме си виновни. Спасението на отбора е в нашите ръце. Няма да е никак лесно, но трябва да вярваме, че ще се случи. На Ботев Враца никога не мога да мисля лошото. За мен трябва да се случат много промени. Във всяко едно отношение. И тук не говоря за треньорите. Христо Янев дойде и се старае. В целия клуб трябват промени. Да видим като за начало дали ще се спасим", започна Вълов.

Христо Янев има тежката задача да спаси Ботев Враца

 Христо Янев има тежката задача да спаси Ботев Враца

"Ако съм ръководител ще направя много промени. Като за начало в състава. Там трябва да се променят много нещата. За съжаление от школата няма играчи в първия отбор. Гледам всички възрасти, но ето че дублиращия отбор е на последно място в класирането. Нали този втори отбор е, за да се развиват играчи и да влизат в първия състав. Никак не е приятно това, но ситуацията е такава. За мен Ботев Враца е всичко. От тук съм започнал и затова ми е болно. Враца е футболен град и трябва да има отбор в елита на България. Заслужават да са част от Първа лига. На мен ми е идвало по време на някои мачове да стана и да си тръгна по средата на срещата. Не съм го правил, защото ми е неудобно да го направя, но ми е минавало през акъла. Много хора не идват на стадиона и са прави за себе си. Дано отборът успее да се спаси и през този сезон, но ще бъде сложно“, допълни легендата на Ботев Враца.