0

О коло Левски винаги ври и кипи, особено сега, когато „сините“ отново стъпиха в Топ 3. Съперниците им са се наежили срещу тях, но те не се дават и записаха три поредни победи без отбелязан гол. В мачовете с Берое и Ботев Враца, спечелени с по 1:0, играчите на Стоилов пък дори не дадоха на съперниците си да отправят точен удар към Пламен Андреев. Докъде ще стигне Левски? Питат се мнозина.

Вестник „Мач Телеграф“ потърси мнението на Кирил Ефремов. Актьорът е един от най-верните привърженици на тима.

„Левски игра добре срещу Ботев. Пак изпуснахме доста положения, но важни са трите точки. Трябва да си затваряме мачовете по-рано, но е важно също така, че пак не допуснахме гол. Вижда се, че Левски с всеки изминал ден израства все повече. Трябва ни един добър централен нападател, но и с тези, които са налични в момента, нещата изглеждат добре. Важно е да си вземем отложените мачове. След пораженията от Лудогорец за Суперкупата, от Локо Сф в първенството и Хамрун в евротурнирите, всеки очакваше, че ще рухнат момчетата, но се случи точно обратното.

Евала и на играчите, и на треньорите, а и на публиката. Мисля, че като игра ние сме в най-добра форма. Но не бива да изпускаме темпото, за да вървим напред. Дай Боже, да са и здрави момчетата. След толкова много години мъка - нормално е човек да си помечтае за титла, но има още много работа, която трябва да се свърши и ми се струва трудна тази цел. Всеки мач трябва да ни е като финал, за да не се отдалечаваме от първите места. В Първа лига всеки може да бие всеки. Мачът със Славия ще е на нож. Естествено, ние сме отборът с повече класа. Просто не трябва да изпускаме срещата като правим грешки, които да ни усложнят задачата“, заяви той.

„С Ботев Пд се видя и друго. Публиката си напълни разрешените след санкцията места, за разлика от някои други отбори. Тази симбиоза трябва да продължи, за да могат да влизат и приходи в клуба. Когато има добра игра - хората пълнят стадионите, защото обичат Левски. Когато се стараят футболистите, дори и да загубят, не е страшно, защото привържениците оценяват това. Важното е, че ръководството, треньорите, играчите и публиката са едно цяло“, заяви Ефремов.