0

Л евски има да получава още пари по сделката за Георги Миланов, пише в днешния си брой вестник „Мач Телеграф“. Както е известно, бившият национал успя да си осигури изненадващ трансфер в ОАЕ. Там той ще защитава цветовете на Ал Дафра, който в момента се бори за оцеляване в елита. Арабите имаха нужда от подобно подкрепление в тежката битка, която им предстои. 

Те трябва да преведат на „сините“ още 50 000 евро. Първоначалната вноска е била от 100 000. Миланов, чийто договор с Левски изтичаше през лятото, можеше да си тръгне и без пари, както бе привлечен. Той обаче изпълни думата, която бе дал на ръководството, че ще направи всичко, което е по-силите му, за да може да помогне на клуба.

Миланов се възползва от клауза, която му даваше правото да напусне на минутата – кандидатът за подписа му да плати на куп заплатите, които е взел досега на „Герена“. Те възлизат именно на 150 000 евро. Бившият национал минаваше за най-скъпопплатеният от „сините“.

“Можем спокойно да се издържаме с продажбата на свои играчи“, потвърди пък за пореден път Станимир Стоилов в неделя. „Сините“ обаче взеха решение, че няма да се лишават от други титуляри освен Миланов. Нищо, че на „Герена“ пристигнаха бомбастични оферти за Хосе Кордоба. Националът на Панама обаче бе навит да остане поне до лятото, когато е възможно да вдигне с още повече цената си, а и личните условия.