0

Л евски е в серия от 10 мача без победа в Първа лига, а това неминуемо води и до други негативни серии. Една от тях е свързана със стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф".

За четвърти път в историята си тимът може да запише поредица от 4 мача без победа у дома. Това ще се случи, ако „сините“ не спечелят утре срещу Лудогорец. Но трябва да уточним, че става въпрос за серия в рамките само на един сезон, както и само за „Герена“. Защото и сега Левски имаше още една издънка у дома покрай останалите, за които ще стане въпрос тук – 0:1 от Черно море. Този мач обаче се проведе на стадион „Ивайло“ във Велико Търново заради наказанието, наложено на тима. 

Проблемите у дома за Стоилов и играчите му стартираха с 1:1 срещу Локомотив Пд, след това те се спънаха и в ЦСКА 1948 – 0:0. Последва шамар – 1:2 от Славия. Не са малко сега и песимистите за двубоя с Лудогорец във вторник. Освен това трябва да отбележим още един неприятен факт за „сините“. „Орлите“ от Разград винаги са били сред черните им котки при предишните три срамни постижения, защото за феновете „Герена“ тези серии са именно такива. Клубният стадион в миналото имаше славата на място, където съперниците идваха с една мисъл – да загубят с по-малко и да пестят сили за следващата среща.

Целия анализ четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"