0

О тборът на Левски направи първа тренировка за Новата година. Тя закъсня с десетина минута, тъй като футболистите трябваше да загряват в залата заради минусовите температури.

Отборът направи първото си занимание на изкуственото игрище на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" пред около тридесетина свои привърженици. Вода за късмет пред футболистите лисна талисманът на клуба - лъвчето Лъвски.

От заниманието отсъстваха единият от капитаните Андриан Краев и защитникът Жереми Петрис, които Левски ще се опита да продаде още през зимата, а в противен случай няма да играят до лятото.

В първата тренировка на "сините" се включиха и някои от юношите на клуба, сред които бе и Стивън Жерард Жан Ив Гаоте.

Първа тренировка на Левски за пролетния полусезон
Левски Левски Левски
18

Докато „сините“ тренираха, на летище София пристигна новото им попълнение Фабио Лима, който трябва да замени продадения в Ростов Роналдо.

Той бе посрещнат от мениджъра Джери Перейра, съoбщи dsport.bg. Играчът ще мине медицински прегледи и ако всичко при тях е наред, ще подпише договор с Левски. Ако това се случи до неделя, Лима ще пътува с отбора за лагера в Турция.

Крилото има опит в бразилската Серия Б и Серия С, като за последно е играл в ABC, с екипа на който има 87 мача, в които е вкарал 11 пъти и е асистирал още 6.

Отборът на Левски ще замине на лагер в турския курорт Белек с група от 25 футболисти, като окончателната бройка зависи от новия бразилски футболист.

Съставът на Левски:

Вратари: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Иван Андонов 
Защитници: Патрик-Габриел Галчев, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Виктор Любенов, Вендерсон Цунами, Дейвид Михалев 
Халфове и нападатели: Дарлан, Асими Фадига, Александър Божилов, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Джавад Ел Джемили, Стивън Жерард Жан Ив Гаоте, Кристиян Йовов, Марин Петков, Уелтън, Рикардиньо, Билал Бари и Преслав Бачев.