0

К огато няма кой да те похвали – направи го сам. И точно това направиха „сините“. Може би с право. Те си писаха отличен за представянето си през първия есенен месец. Както е известно, тимът на Станислав Генчев завърши септември с баланс 3 победи от 3 възможни. 

„В месеца на учениците, Левски е отличник! Благодарим ви, момчета! Шапки долу и пред "синята" публика, благодарение на която колкото и гостувания поред да ни сложат, Левски винаги е домакин. Нямаме търпение да дойдат мачовете през октомври...“, написаха от „Герена“. Статистиката показва, че там наистина имат повод за радост. Левски за пръв път не стъпи нито веднъж на криво през септември в Първа лига, откакто Наско Сираков е собственик на клуба. 

В интерес на истината, той не тръгна толкова зле в септемврийските мачове. През есента на 2020 година „сините“, които тогава бяха водени от Георги Тодоров, удариха Етър с 2:1, а след това разкъсаха ЦСКА 1948 с 3:0, за да дойде после загубата с 1:2 от Ботев Пд. За капак тогава още в 9-ата минута сериозна контузия получи Ради Цонев и се наложи да бъде опериран. 

През есента на 2021 година бе най-тежко. Нищо, че на „Герена“ се завърна Станимир Стоилов, който трябваше да спре стремглавото падане, което можеше да доведе до невиждана катастрофа за Левски. Той тръгна с 2:2 с Локо Пд на „Лаута“, а след това бе записано и реми с ЦСКА 1948, но последва загуба 1:2 от ЦСКА на Стойчо Младенов. 

Още разработки четете в днешния брой на "Мач Телеграф"

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX