0

Н а „Герена“ продължават да отбиват мераците на клубовете, които проявават интерес към Пламен Андреев. Както е известно, „Мач Телеграф“ вече писа, че преди Нова година Левски е пратил в коша две предложения за капитана си, които са били в размер на 400 000 евро.

Според запознати мизата е скочила до 1 милион лева. И тя обаче не се доближава до цената, която му постави „Трансфермаркт“ - милион, но в евро, а не родни левове. 
На „Герена“ смятат, че на Пламен все още му е рано да мисли за чужбина и има все още какво да даде на Левски. Нищо, че специалистите, които се занимават в търсенето на бисери сред младите играчи, не спират да го хвалят.

„Той си заслужи да бъде неоспорим титуляр в Левски, след като записа 11 сухи мрежи в 16 мача. И със сигурност вече не е анинимен играч, какъвто бе през миналата зима“, тръбят скаути в социалните мрежи.

"Сините“ пък чакат развръзка около новата си трансферна цел – Джавад ел Джемали. Крилото не попадна в групата за двубоя с АПОЕЛ от Никозия, който бе загубен с 0:2. Смята се, че това е ясен знак, че Ел Джемали ще напусне Акритас Хлорака, чийто треньор е Бруно Акрапович. Той има договор до лятото и „сините“ се опитват да го измъкнат при изгодни за тях условия.