0

З ащитникът на Левски Жереми Петрис готви бягство в ЦСКА! Това подозират "сините" шефове, които са дочули, че французинът е в много добри отношения с част от "червените" футболисти. Това било подпечатано от секретна снимка, на която Петрис позира с нападателя Дюкенс Назон и още футболисти на "червените", пише днес в. "Мач Телеграф".

Бранителят, който иска многократно увеличение на заплатата, за да преподпише договора си със "сините", дори е бил разпитан от ръководството за евентуални преговори с ЦСКА за договор от лятото. Жереми Петрис твърдо е отрекъл, че разговаря с "червените" и уточнил, че все още не знае къде ще продължи кариерата му, ако не преподпише. Това обаче не е свалило съмненията от "сините" шефове.

Припомняме, че Петрис беше пред приключване с футбола и според слуховете е работил в ресторант, когато получи поканата от Левски, която го върна терена. Защитникът по неофициална информация взима 3500 евро месечно към днешна дата, а настоява за 17 000 евро, за да преподпише. Ръководството на "сините" няма никакво намерение да дава такава огромна заплата на французина. Много е вероятно, ако до януари 2024 година той не е преподписал, собственикът на Левски Наско Сираков да изпълни заканата си и да го забие трайно на пейката.