0

„Левски е близо пети входящ трансфер. На „Герена“ са получили важно „да” и то идва от нападател, който трябва да замени Рикардиньо. Бразилецът е на часове от подпис с Виктория Пилзен. „Сините“ обаче са успели бързо да намерят човек, който да стане партньор в атаката на новопривлечения от Крумовград Алекс Колев. И според запознати този път той няма да заема квота за футболист извън ЕС. Така Левски ще може да има доста по-голям обхват за играчи на другите постове, където има нужда от подсилване”, съобщава в новия си брой „Мач Телеграф”.

„Както е известно, треньорът на Левски Станислав Генчев бе поставил като цел №1 привличането на опорен халф. Неговата мечта е да има висок футболист, който да наподобява на Андриан Краев. Разбира се, ако може – дори да е доста по-добър от него. Освен това след контролата със Септември дойде и идеята, че трябва да се търси на всяка цена още един централен бранител.

Нападателят, с който са се разбрали „сините“, ще изпревари другите две трансферни цели. Както е известно, селекцията на Левски стартира още в края на миналото първенство, когато бе взет Майкон. Второто ново попълнение също бе краен бранител – Алдаир. Алекс Колев пък стана третият новак, а през миналата седмица „сините“ се похвалиха и с нов вратар – Матей Маркович”, пише още „Мач Телеграф”.

 

Ще направят ли на „Герена” нова покупка от Централна Америка – четете в днешния „Мач Телеграф”