0

Л евски почти сигурно ще се раздели с Андриан Краев. „Сините“ обаче се опитват да изтъргуват възможно най-добре един от най-обещаващите млади играчи у нас. За целта събират оферти и се приемат тази, които ги устройва най-добре финансово. Краев е оценяван на 500 000 евро, но кандидатите за подписа му в момента са далеч от тази сума. До този момент се смята, че фаворит за подписа му е Ференцварош, чийто треньор Станислав Черчесов дори прати на „Герена“ скаути, които да го наблюдават. „Няма да правим подаръци“, отсече малко по-късно Станимир Стоилов.

В Будапеща Краев може да се събере с бившия защитник на Левски Янис Каргас, към когото Фради проявява интерес, според унгарските медии.

Нещата може да се променят допълнително след мачовете на националния отбор със Северна Македония и Грузия. На „Герена“ вече са му намерили заместник в Нидерландия, с който в момента се водят преговори. Очаква се и той да бъде част от Левски преди първата тренировка за новото първенство, до която вече почти няма време.