0

Л юбослав Пенев 99% ще е новият треньор на ЦСКА, обяви пред "Мач Телераф" сигурен източник. Завръщането на Ел Голеадор на "Армията" няма никакво отношение с представянето на отбора при Стамен Белчев, както обявиха от ръководството на "червените".

Към днешна дата се уточняват последни детайли около договора на Любо Пенев с ЦСКА, които по-скоро са чиста формалност. Легендарният бивш нападател обаче ще поеме треньорския пост на "армейците" без настоящата си дясна ръка. Става дума за асистента му в Хебър Пазарджик и легенда на ЦСКА Ради Здравков. Последният е нежелан на "Армията" от феновете, защото пред последните години името му е прекалено обвързано с това на ЦСКА 1948. Заради това Ради Здравков беше тотално зачеркнат от албума, който съпътстваше 70-годишнината на ЦСКА през 2018 година.

Преди по-малко от 2 години пък Ради Здравков, който по това време взимаше ръководен пост в ЦСКА 1948, беше изгонен по брутален начин от "червените" фенове от ложите на стадион "Българска армия" по време на едно дерби между двата отбора.

Очаква се, че Любослав Пенев ще вземе в ЦСКА другия си асистент в Хебър - Атанас Стоилов.