0

С тарши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев бе доволен от показаното от неговите футболисти срещу Левски, загубен с 0:1, но бе с претенции към съдийството и най-вече за ситуацията с отменения гол на Ангел Бастунов в 58-ата минута. Той не бе признат след преглед на ситуацията със системата ВАР заради засада на Атанас Кабов.

"Доволен съм от показаното от нашия отбор. Изиграхме много сериозен мач, с дисциплина и много малко не ни достигна да спечелим двубоя, а не да завършим наравно. 

Имам забележки относно съдийството. Гледах запис на положението с отменения гол - линиите не са прави, значи няма засада", заяви Пенев.

"Не е нормално двама съдии да ни свирят в четири мача. Два пъти на ВАР, после главен съдия. (Валентин) Железов и (Драгомир) Драганов четири мача непрекъснато ги срещам. Влияят върху резултата, това казвам. 

Дали са с мисия, дали не са с мисия... Аз си гледам моята работа, но няма как да не го отбележим това нещо, защото е важно", допълни наставникът на Хебър.

"Играхме добре и през първото, и през второто полувреме. 

Преди те да вкарат гол, ние имахме 3-4 ситуации, които трябваше да отбележим или поне да изравним. 

При нас основната цел е оставане в Първа лига. Сега не мислим за полуфиналите в турнира за Купата на България", каза още Любослав Пенев. 

Източник: БТА