0

С лед загубата 0:1 от Левски в мач, в който отборът му удари 3 пъти гредите, треньорът на Царско село Любослав Пенев похвали най-много момчетата, почистили терена.

“Перфектен терен в този зимен ден, благодаря на момчетата, които почистваха, и времето бе с нас“, каза Любо пред „Диема Спорт“. „Имаше битка на терена, старахме се. Нещата обаче не се случиха. Не са ни виновни гредите и пейките, ние сме си виновни, защото не можем да вкараме", продължи Пенев.

„Ние ще завършим полусезона с тези футболисти. Ще си бачкаме, докато стане. Ще видим през зимата какво ще стане. Не мога да кажа отсега. Но трябва да има промяна", каза още треньорът.

"Аз не се оплаквам. Липсва ни класа пред гола, но имам футболисти, с които ще завършим годината. Разчитам на колектива. Сега имаме две гостувания. Липсата на публика не ни попречи., завърши Любослав Пенев.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов, доволен от победата, изчетка съперника: „Винаги е приятно да играеш срещу отбор, който играе футбол, както е отборът на Любо Пенев.Равностоен мач. В такъв двубой, който вкара първи гол, той печели. Не мога да кажа, че сме превъзхождали, но и не сме отстъпвали.

Домакините се бяха постарали да почистят терена, въпреки това той беше тежък, но стана добър мач. Първата ни задача като дойдох беше да стабилизираме защитата и е хубаво, че сме в серия от мачове без допуснат гол. Свикнал съм на напрежение, нямам проблеми, дано напрежението е върху мен.“