0

Н аставникът на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, не се яви пред журналистите след равенството 1:1 на неговия отбор срещу ЦСКА 1948.

Ел Голеадор пропусна пресконференцията след края на срещата, като причините все още са неизвестни.

Колегата му от ЦСКА 1948 Атанас Рибарски все пак говори пред журналистите. Той бе разочарован след равенството, но доволен от завръщането на Ивайло Чочев след контузия.

"Разочароващ мач за нашия отбор, не само като резултат и загубени точки, но и като поведение. Бяхме колебливи в противниковата половина. Особено след дузпата пропиляно първо полувреме. Второто полувреме имахме ситуации, които трябва да завършим и за мен е необяснимо, че не можем да стигнем до изостряне," започна Атанас Рибарски.

"Агресията и циркулацията на топката - изключително бавно движение на топката. Трябваше да използваме фланговете. За съжаление бяха активни, но и ефективни двата фланга."

"В тези, които взеха участие в мача с ФКСБ има умора. Но въпреки това започнахме с достатъчно промени. Имаме конкурентноспособни футболисти на всяка една позиция. Връзката някъде се губеше," добави треньорът на ЦСКА 1948.

"Ивайло Чочев е жизненоважен с това, което направи миналата година. Радвам се, че се върна в игра след повече от 30 дни. Но не можем да имаме високи амбиции и да разчитаме само на него. Ще трябва да проявим малко ангажираност," завърши Рибарски.