0

Р ъководството на ЦСКА 1948 се среща с големия нападател и треньор на „червените“ Любослав Пенев, който е желан да замени напусналия наставник Николай Киров-Белия. Разговорите се проведоха в офиса на спонсора на клуба Цветомир Найденов, като според Gong.bg на този етап няма разбирателство между двете страни и преговорите не протичат никак леко. 

Днес разговорите ще продължат, като се очаква Пенев да се срещне с изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

На вчерашната среща двете страни са изложили своите виждания за развитието на клуба, като са се обединили около идеята "червените" да атакуват участие в Европа. Този сезон съвсем малко не стигна на ЦСКА 1948, за да участва в бараж срещу Ботев Пловдив за класиране в Лигата на конференциите.

Един от задължителните помощници в екипа в досегашната треньорска кариера на Любо - Йордан Йорданов-Жан, вече работи в ЦСКА 1948 като треньор на вратарите. Двамата бяха заедно в отбора на "червените", който през 2009 г. преодоля Динамо Москва и се класира в групите на Лига Европа. Любопитното е, че мнението на Жан натежа за титулярен вратар на ЦСКА да бъде налаган 19-годишният тогава Иван Караджов, който в момента също е в състава на ЦСКА 1948.