0

Треньорът на Хебър Любослав Пенев посочи, че серията от 6 мача без победа на пазарджиклии си има „много сериозни причини, които не са свързани с нашата игра“.

"Има си причини, много сериозни причини за негативната серия, които не са свързани с нашата игра. Само го споменавам. Това е. Всички се справят много добре. Трябва да продължаваме така - много колективно и отборно“, отбеляза Любо след 5:2 над Етър във Велико Търново.

„За червения картон на Николов - не знам за какво насилие става въпрос и какво точно гледа съдията. Критерият не е еднакъв. Това е през целия мач", добави наставникът на Хебър.

"Доволен съм от играта и от резултата, който постигнахме. Отбелязахме пет гола. Създаваме ситуации и вкарваме голове - това е моделът, който изграждаме и се получава. 

Невинаги обаче. В предишните мачове също бях доволен от играта, но имаше неща, които да се коригират. Не винаги ще вкараме гол от всеки точен удар. Хубаво е, че създаваме ситуации. 

Старанието на футболистите, особено след 2:2, ми хареса. След това започнахме ударно, целенасочено и постигнахме добър резултат", заяви Пенев.

Колегата му от Етър Светослав Петров се зарече, че повече няма да допусне това – 5 гола на собствен терен.

"Липсваха ни много неща, не искам сега да навлизам в детайли. Най-жалкото е крайният резултат. Не ми харесва отношението и начина на допускане на головете. Говорим за определени неща и след това получаваме голове точно от ситуации, които коментираме.

Стояхме равностойно до към 30-ата минута и след това започнахме да допускаме прекалено много груби грешки и да си изпускаме хората. 

Не искам да коментирам какво е било до момента. След инкасираните 5 гола на собствен терен е ясно, че има напрежение. Треньорите носим отговорност, но няма да допусна това повече. 

Най-важното е да променим отношението си към мачовете и тренировките. Трябва да сменим чипа. Оптимист съм, вярвам в този отбор. 

В момента всички сме афектирани. Трябва да си изчистим главите и да се променим. Имаме време да работим по време на паузата."