0

Т реньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев похвали своите момчета за добрия мач в Разград, завършил 1:1. Той подчерта, че толкова „ни позволиха и страничните фактори“ по отношение на съдийските отсъждания.

"Изиграхме добър мач и заслужено печелим точката. Това ни позволиха и страничните фактори. Пак казвам – спечелихме минимум една точка. По-добре да не коментирам съдиите. Нищо неочаквано за мен. 

Такъп тип мачове - като подготовка през седмицата, като противник, разбира се че помага и съм доволен, и се стремим да имаме повече такива мачове. Нека спорът, двубоят да е между отборите, не да го решава друг човек - трима или четирима, да кажем. Двата отбора футболно да решат, не със странини, допълнителни решения, които не са адекватни. Нещата трябва да се решат футболно.“

Словенският треньор на Лудогорец Анте Шимунджа бе недоволен от изпуснатите 2 точки и посочи вратаря на ЦСКА 1948 Дани Наумов за играч на мача, без да го назовава по име.

„Загубихме две точки. Нашето представяне показа, че трябваше да вземем повече от точка. Играч на мача стана техният вратар. Понякога във футбола е така. Ситуациите не се развиха по възможно най-добрия начин.

Имаме желание да печелим във всеки двубой. Знаем и какви са нашите цели мач след мач."