0

П авел Колев ще напусне поста изпълнителен директор на Локомотив Пловдив, който заемаше официално от 8 юни тази година, съобщи gong.bg.

Официално раздялата се очаква да стане факт следващата седмица, като до тогава той ще върши своите задължения.

„Не бих желал да коментирам дали ще напусна Локомотив Пловдив. Ако има някаква новина, тя би трябвало да бъде обявена в официалните канали на клуба. Предстои ни мач с Ботев Враца и съм фокусиран върху него. В този момент това е най-важното.

Няма никаква драма и скандали в Локомотив Пловдив. Нищо страшно не е станало. Напълно нормално и естествено е в един клуб да има разногласия и спорове относно политиката. Ако разногласията не могат да бъдат преодолени, изпълнителният директор си тръгва, не собственикът", заяви пред gong.bg Колев.

Един от двамата собственици на клуба – Адам Сотков, обаче потвърди пред sportal.bg за раздялата с Колев.

„Вярно е, че Павел Колев напуска, но не знам какъв е мотивът му. Дойде и ми каза, че не му харесва състоянието на духа в клуба. Има някакъв личен проблем, който не е свързан с мен. Нито сме имали скандали, нито с Крушарски е имал проблеми. Нито има скандали в отбора. Или е получил предложение за по-добра работа, което няма как да твърдя, или има лични проблеми. Решението му не е свързано нито с мен, нито с клуба. Не ми е ясно защо е решил да напусне.

Не искам да се разбира, че го нападам по някакъв начин. Няма скандали между нас. Той сам може да отговори защо е решил да напуска. Със сигурност няма йерархични проблеми в Локомотив. Най-вероятно е имало разногласие, че сме искали да продадем някой футболист, а той не е бил съгласен. Така или иначе до трансфер не се е стигнало“, коментира Сотков.