0

Л ъкатушещият в своето представяне тим на Локо Сф гостува днес на шампиона Лудогорец. Настроението при „железничарите“ е минорно, след като в предишния кръг те загубиха от Славия у дома с 1:2, пише в. „Мач Телеграф“.

Това реално начерта присъдата за треньора Данило Дончич, който днес ще води столичани за последно. Очакванията са по време на паузата на неговия стол да седне легендата Красимир Балъков, като част от неговата заплата ще бъде поета от основния спонсор на клуба.

54-годишният Дончич, който е бивш футболисти и помощник-треньор на Локо Сф, пое „железничарите“ след колебливия старт на сезона със Стойчо Стоев. Той позакрепи положението, но през пролетта неговият отбор играе много лошо и макар и да събра някакъв точков актив, като цяло феновете вече желаят промяна.

Играчите на Локо Сф ще се опитат да изпратят Дончич с бойка игра срещу Лудогорец, като при чудо може да се стигне до реми в дома на шампиона. „Железничарите“ не могат да разчитат на наказаните Красимир Станоев и Ивайло Найденов, което още повече усложнява тяхното положение. Но пък в последните два сезона Лудогорец не играе особено лесно срещу столичния си съперник, така че подценяване от страна на разградчани е добре дошло за гостите.