0

Л евски стигна до два мача с Лудогорец за финал на годината. А втората среща ще има особена цена за „сините“. На 4 декември те ще трябват не само да защитят Купата, която спечелиха през май, но и да запазят единствените си шансове за трофей през този сезон. Титлата отново е мираж за тях след серията от издънки в първенството.

Лошото е, че в този мач „сините“ отново ще бъдат без Илиян Стефанов. Причината е, че възстановяването му върви по-бавно от очакваното, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф".

На „Герена“ имаха някакви надежди, че той ще се оправи поне за втората среща с „орлите“, за да се увеличат опциите на Станимир Стоилов в атака. Това обаче няма да се случи. Така Левски ще трябва да се справи в тези решителни за отбора битки без него. Стига да не се случи чудо.

Носитителите на Купата обаче смятат, че такова трудно ще може да се получи. Стефанов тренира отделно от останалите по специална програма, а целта май вече е да бъде готов за старта на подготовката, която ще премине основно в Дубай.

На „Герена“ пък ще подложат на специални прегледи Хосе Кордоба, след като се разбра, че той е получил сърдечни проблеми по време на двубоите, които имаше Панама в Близкия Изток.