0

И стинска истерия тресе Пазарджик преди мача с Левски. Както е известно, Хебър се завърна на стадион „Георги Бенковски“ и сега се очаква много по-голям интерес към срещата. Затова домакините вземат и сериозни мерки за сигурност. Вчера стана ясно, че местната полиция ще бъде подпомогната от колеги от София, Пловдив и Смолян, които ще бъдат подсилени и с около 50 жандармеристи. 

Двубоят е в неделя от 14,15 часа. Касите ще бъдат отворени още в 12,30 и от Хебър призоваха феновете да влязат на трибуните веднага, а не в последните 30 минути преди старта на срещата. Причината е, че ще има сериозни проверки на входовете.

Прави се всичко възможно двете агитки да бъдат разделени. За целта феновете на Левски ще закупуват билети на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектора, който и тук е Б.

Фенове на Хебър, както и неутралните, ще закупуват билети, както следва: тези за секторите В и Г от касата при малкия изкуствен терен до езерото, а желаещите да гледат двубоя от новата трибуна – от касата до фитнеса. 
Пропуските ще са с една цена – 10 лева. Няма да има предварителна продажба, а само в деня на двубоя. 

Сектор Б пита домакините: Вие, откъде ще гледате?

Хебър обяви, че ще отпусне 1200 билета на „сините“, защото толкова са местата в клетката за гости. Това, естествено, не се хареса на привържениците на Левски, които като море заливат стадионите извън столицата. Така бе в Благоевград, както и на „Ивайло“, където „сините“ изтърпяха наказанието си от един мач.

„Къде ще бъдете вие?“, питат феновете на тима тези на Хебър. „Със сигурност тези 1200 места няма да ни стигнат. Така, че си търсете къде ще гледате този мач, защото със сигурност няма да сте на трибуните в неделя“, гласят куп заядливи постове в социалните мрежи.