0

Л удогорец е отправил оферта към бившия национал на Босна и Херцеговина Огнен Вранеш, твърди SDNA. 33-годишният централен защитник в момента е свободен агент, но на този етап е отклонил офертата на "орлите", гласи информацията. 

Огнен Вранеш започна миналия сезон в турския Хатайспор, но отборът прекрати участието си в Суперлигата след природните бедствия, които сполетяха южната ни съседка. Така Вранеш изигра само 15 мача за клуба, след като напусна. 

Защитникът има оферти от водещите отбори в Кипър и Лудогорец. Той обаче не виждал перспективи на Острова на Афродита и в Разград, поради което не бързал да се съгласява на трансфер. 

Качествата на Вранеш са много добре познати на треньора на "орлите" Ивайло Петев, който беше селекционер на Босна и Херцеговина в периода 2021-22 година. 

Огнен Вранеш има 38 мача за националния отбор на своята родина. Бранителят има изключително богата кариера, като е играл за Борац Баня Лука, Цървена звезда, Напредак, Шериф Тираспол, Краснодар, Алания, Елазъгспор, Газиантепспор, Спортинг Хихон, Том Томск, АЕК Атина, Андерлехт, Шарльороа и Хатайспор. 

Източник: gong.bg