0

Л удост за билети! Тази сутрин Левски пусна билетите за двубоя срещу ПАОК, с който „сините“ се завръщат в Европа. Двубоят е този четвъртък от 20:00 часа в първи двубой от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите в София, предаде gong.bg.

От рано сутринта днес привържениците на Левски се редяха на опашка за билети на „Герена“. Още от ранни зори най-верните фенове на тима бяха отишли в трепетно очакване на ценните хартийки.

Официалната продажба на пропуските стартира в 10:00 часа днес, като един човек може да закупи максимум четири билета. До момента те се пазеха за хората с абонаментни карти, но сега вече ще бъдат пуснати в свободна продажба.

Eventim пък разпродаде за 5 минути онлайн билетите за двубоя, видя "Мач Телеграф". Това означава, че за толкова кратък период са били разпродадени около 5500 билета. В самия сектор, който обикновено се използва от гостуващите фенове на стадион „Георги Аспарухов“, ще бъдат пуснати привърженици на „сините“, тъй като няма да има такива на ПАОК.