0

З ащитникът на Лудогорец Антон Недялков не тренира днес с българския национален отбор в последното занимание преди мача с Черна гора.

Недялков беше и единственият футболист в групата на селекционера Младен Кръстаич, който не се появи на базата "Гнездо на орли". 

Откриха първите минути на тренировката на България в "Гнездо на орли" (ГАЛЕРИЯ)
България тренировка Кръстаич Черна гора България тренировка Кръстаич Черна гора България тренировка Кръстаич Черна гора
52

Той наблегна на индивидуална работа, тъй като има възпаление на костта на петата и целта е да се свали максимално инфекцията.

29-годишният ляв бранител сам е изявил желание да се форсира лечението му, но за момента няма категоричен отговор до каква степен ще бъде възстановен. 

Самият селекционер Кръстаич е заявил пред помощниците си, че шансовете на Недялков да се върне в състава за мача с Унгария са 50 на 50.

Вторият двубой от квалификациите за "лъвовете" е в понеделник от 21.45 часа на стадион "Пушкаш Арена" в Будапеща.

Иначе отборът направи занимание днес на базата "Гнездо на орли" в отлично настроение. 

Тя беше отворена за медиите в първите 15 минути, а почти всички футболисти демонстрираха позитивизъм и мотивация за победа. Вниманието привлече присъствието на новия важен човек в екипа на Кръстаич - прочутият в Сърбия и в цял свят спортен учен професор д-р Марко Стоянович. С черните си очила той следеше внимателно всяко движение и жест на новите си питомци.