0

„Мисля, че скоро ще започнем да правим стадиона. Надявам се всичко да е наред. Държавата също трябва да помага. Както на ЦСКА, така и на Левски. Както стана в Пловдив. Сигурен съм, че тя ще помогне“, обяви бившият играч и директор в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла пред  в.„Мач Телеграф“. 

Той призна, че е доволен от назначението на новия изпълнителен директор Радослав Златков. „Добре е, че в клуба вече има нов изпълнителен директор. Точно така се прави! Собственикът трябваше да сложи човек, който се занимава с финанси, договори, приходи, разходи и т.н. И такъв беше назначен“, заяви Илиев. 

Бившият защитник коментира и това, че в тима играят предимно чужденци и посочи причината. „Радвам се, че ЦСКА започна да играе далеч по-добре вече. След смяната на Томислав Стипич с Александър Томаш се вижда разликата. Него трябваше да го назначат доста по-рано. Когато беше свободен и нямаше ангажимент към някой клуб. Не знам какво правеше онзи хърватин в отбора. В ЦСКА има млади момчета, които имат голямо желание за работа и всеки работи в дадената сфера. Трябва всеки да носи своята отговорност, а не всички колективно да са безотговорни“, добави той.

Какво още каза Майкъла - четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"