0

Б ившият играч на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла сподели пред „Мач Телеграф“, че според него Гриша Ганчев ще продължи да помага на клуба. Той се помайтапи и с Левски като заяви, че ако в първенството „червените“ играят само срещу тях ще станат шампиони с добра голова разлика. 

„Ако в първенството играем само срещу Левски, ще успеем да станем шампиони. И головата разлика ще е добра. Откакто Гриша Ганчев е дошъл на „Армията“ ЦСКА бие Левски по всяко време. Аз не вярвам, че Ганчеви ще се оттеглят. Може да дадат акциите, но ще продължат да помагат на отбора. Когато директорите излязат и кажат официално, че са си тръгнали, тогава мога да го приема. Няма да е добре за ЦСКА, ако Гриша Ганчев даде акциите на човек, който не е проверен.

Сигурен съм, че Ганчев ще даде акциите на сигурен човек, който да продължи започнатото от него. Клубът излезе с информация, че ще приключат, но това още не се е случило. Има време и ще видим какво точно ще стане. ЦСКА не е случаен клуб и новите собственици трябва да внимават. За мен Гриша Ганчев чисто финансово помогна много на клуба. За да управляваш клуб като ЦСКА е необходимо да имаш високо ниво и ясна представа какво правиш. Гриша Ганчев обича сам да се справя с трудностите“, заяви Майкъла.