0

Б ившият футболист на ЦСКА Георги Илиев–Майкъла сподели мнението си за представянето на тима в срещата със Спартак Вн, загубена от „червените“ с 0:3 като гост. Той смята, че треньорът на „соколите“ Александър Томаш е надиграл тотално наставника на „армейците“ Томислав Стипич. 

„Този мач не бих го определил чак като фиаско, каза Майкъла пред в. „Мач Телеграф“. 

„Бяха тотално надиграни от един български треньор. Може би трябваше да си го назначим него. Томаш тотално надигра Стипич. Можеше да е 5:0. На тези играчи това им е нивото. Не вярвам да ги разклати психически тази загуба. На този етап това е положението. С това качество са такива резултатите. Ние не сме взели нищо качествено, за да кажем, че имаме лидер в редиците. Липсва такъв. Ние имаме вратар в лицето на Густаво Бусато, а в същото време взимаме друг вратар – Иван Дюлгеров.

Има си ръководство и то преценява. Това са избрали, а може и за това да са стигнали парите. Трудно ще е. Загубихме от отбор с много по-малък бюджет. Сега е най-лесно да се плюе. Това е реалността и това беше и причината феновете да нахуят на терена. Не се променило нещо особено. Ние нямахме едно положение срещу Спартак Вн! Ръководството е назначено от собственика. Той дава парите и той решава кой да бъде начело. Ние не може да определяме кой да е в ръководството, защото не даваме парите.“

Какво още каза Майкъла – четете в днешния брой на в. „Мач Телеграф“