0

 

Владимир Манчев е приготвил 2-3 изненади за днешното домакинство на Левски. Това довериха от Пазарджик. За целта треньорът пази дори и от помощниците си 11-те играчи, с които ще стартира срещата. Според запознати това се е превърнало в него патент. И преди победа с 1:0 над Славия бившият национал е готвел през седмицата един състав, но в крайна сметка е решил да заложи на друг непосредствено преди двубоя в „Овча купел“.

Смята се обаче, че отсъствието на Венсан Марсел, който е наказан, ще си проличи, защото Хебър няма в редиците си друг играч от този калибър. Иначе бившият национал на Португалия Бето, който бе гост на Хебър, най-вероятно ще пропусне двубоя днес, нищо че се очакваше да влезе в ролята на кадем за „зелените“.

„Трябва да играете със страст“, обърна се той към играчите и най-вече към юношите на клуба, които присъстваха на срещата се него. „Играйте заедно, наслаждавайте се на играта, има време да комуникирате в социалните мрежи“, продължи той.

Бето бе категоричен, че трябва да сме щастливи, че живеем във времето на Роналдо и Меси. „Предпочитам Кристиано, защото Меси е роден талант, докато Роналдо постигна успехите си, благодарение на много труд. Но аз не обичам да сравнявам хората“, завърши бившият страж.

Още разработки четете в днешния брой на Мач Телеграф