0

 

Нидерландският защитник на ЦСКА Мено Кох говори пред родното му издание "Voetbal Zone", за да разкаже за живота си на "Армията" и в България. Той не скри, че е шокиран от честите треньорски смени при "червените". Отделно бранителят се изказа ласкаво на родината ни и конкретно градовете София и Пловдив.

„Само броим… Един, двама, трима, четирима, петима, това е шестият ми треньор, откакто започнах да играя в ЦСКА. Саша Илич е първият, който издържа цял сезон, откакто съм в клуба от 2021 г. Той търсеше стабилизиране на отбора в началото и в крайна сметка водихме битка за спечелване на титлата до последно. В предпоследния кръг играхме дерби у дома срещу ЦСКА 1948. Стана 1:1 и малко преди края пропуснахме дузпа, така че Лудогорец ни поведе в класирането. В резултат на това изпуснахме титлата с една точка. Такъв развой на сезона боли известно време. Имахме много кратка ваканция и започнахме новия сезон. След равенство и победа в първенството приехме Сепси, но играхме много слабо и загубихме с 0:2, а треньорът беше уволнен“, започна разказа си Кох.

„През лятото на 2020 г. ЦСКА за първи път се свърза с мен. Беше в последния ден от трансферния прозорец, в девет часа вечерта. Казах: "Съжалявам, но няма да взема толкова прибързано решение през следващите три часа." Благодарих им за интереса и се фокусирах върху изявите ми в Юпен. 

Още новини четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX