0

К рай! Левски официално се раздели с Георги Миланов, който пое по посока Ал Дафра. Халфът сложи подписа си под договор с клуба от ОАЕ. ,

Футболист номер 1 на България мина успешно медицински тестове, но Иво Ивков обяви, че дребни разминавания бавят сделката. Те обаче бяха изчистени. "Сините" ще получат компенсация от 150 000 евро. 

Ал Дафра заема последно място в първенството на ОАЕ с едва 4 точки. Миланов ще дебютира за новия си отбор на 23 януари. Тогава "Рицарите на запада" приемат предпоследния Ал Фуджайра. 

В същото време Левски благодари на спонсора за авансово плащане. Ето какво написаха "сините":  "ФК Левски благодари на генералния спонсор Palms Bet за осъществяването на авансово плащане, с което бяха покрити неотложни финансови ангажименти на клуба, включително покриване на заплатите. По сметката на клуба през месец декември бяха преведени 333 000 лева, които не бяха заложени в бюджета на спонсора за изтеклата 2022 година.

Така бе осигурено комфортно посрещане на празниците на целия екип на клуба и е един добър, позитивен старт на новата година".