0

В анализ в днешния брой на вестник „Мач Телеграф“ за загубата с :1 от ЦСКА 1948 бившият централен нападател на Левски Мишо Вълчев даде добра оценка само на бразилското острие Уелтън.

„Няма как да съм доволен от показаното.  Като за първи мач трябваше да видим повече и по този начин да се оправдае доверието на феновете към отбора. В началото демонстрираха дълбока преса и ЦСКА 1948 бяха принудени да бъркат. 

Роналдо можеше да си спечели и дузпа в една от ситуациите, но не го направи. Беше в ролята на консуматор през повечето време. Малко топки стигаха до него и се позагуби. Дано занапред да върши работа. Уелтън се представи на едно добро ниво, очаквах повече от Билал Бари“, започна Вълчев. 

“Доста проблеми имахме в дефанзивен план. Блажевич показа, че явно няма да върши особено много работа. От неговата зона мина и подаването за гола на Георги Русев. Цунами също не се представи на нужното ниво, а освен това се и контузи. Имахме доста удари, но неточни. Някъде се късаше нишката”.

По думите му само две чисти голови положения за мач е прекалено малко.

“Пробваха се през средата, не се получи, Уелтън опита с индивидуални пробиви, но не му се получи - стигаше донякъде и го затваряха. 

Трябва да се подобрят нещата и в атака, както и в халфовата линия, а най-вече в защита. Трябва да се случи това”, призова Мишо Вълчев.

Къде вижда мястото на Роналдо в атаката бившият нападател – в днешното издание на в. „Мач Телеграф“.