0

К апитанът Димитър Илиев е отказал оферта от чужбина, въпреки че тя е била доста изгодна във финансово отношение срещу договор за една година, пише “Нострабет”, цитиран от в. „Мач Телеграф“. 

Той се е разбрал с шефовете, че няма да му правят спънки, ако реши да излезе за последно зад граница, но в крайна сметка е отклонил примамливото предложение. Причината е, че Митко бил вдъхновен от амбициозния проект за Локомотив и със сигурност искал да продължи да бъде част от него.

В същото време треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш е отправил ясно послание към играчите си за домакинския мач срещу Септември утре. Той е нареди на своите да си избият всякакво подценяване от главите и им припомни как столичани са победили Берое в Стара Загора.

Томаш иска от „черно-белите“ да действат тактически правилно и да бъдат с хладни умове и горещи сърца, за да вземат максимума в първия от шестте мача до края на редовния сезон.

Огромното желание на треньора било Локо да задава темпото и да е доминиращ през цялото време на терена, и в нито един момент да не допусне да си направи срещата трудна.