0

С елекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кърстаич беше истински съкрушен след поражението от Черна гора с 1:2 в европейската квалификация днес. По стълбите към залата със зачервено лице, той просто промълви "Страшно е!", съобщи БТА.

И в Черна гора цамбурнахме като срещу Сърбия - накрая (ГАЛЕРИЯ)
Черна гора България Черна гора България Черна гора България
84

"Сами видяхте мача. Без значение резултата, искам да поздравя момчетата за начина, по който изиграха мача. Контролирахме мача през почти цялото време. 

В първите 42 минути те не създадоха нито едно положение. В заключителните минути на първото полувреме ни вкараха гол заради липса на концентрация", започна Кръстаич.

"И въпреки това, казах на почивката – сигурен съм, че ще изравним и ще спечелим. За съжаление, не се случи. И след пропуснатата дузпа имахме 4-5 положения, изравнихме и още положения след 1:1.

Но за съжаление Черна гора стигна до победата", добави селекционерът ни.

На въпрос какво са си говорили в съблекалнята, треньорът обясни: "Това са наши вътрешни неща какво сме говорили в съблекалнята след края на мача. Това е част от футбола - да ти вкарат в 90-ата минута, но когато си пропуснал 4-5 положения и дузпа, е много тежко.

Ако върнете лентата назад, виждате колко точки загубихме по този начин. Жал ми е за момчетата. В много мачове нямахме късмет и просто съжалявам, че така се развиваха днес събитията".

Попитан какво ще каже за тима на Черна гора и дали имат шансове за класиране, той обясни: "Поздравявам отбора на Черна гора, но ние бяхме по-добри. Те нямаха късмет в Литва и пропуснаха победа в 90-ата минута, а днес спечелиха в 90-ата минута".