0

С елекционерът на България – Младен Кръстаич похвали всичките си играчи от националния отбор за мача срещу лидера в групата Сърбия, който отърва загубата в 96-ата мин. С 1:1.

„Жал ми е за играчите, защото дадоха най-доброто от себе си в този двубой, можеше да спечелим“, каза сърбинът пред БНТ. 

„Видяхте в този двубой, че играхме добре, дадохме всичко от себе си. Бяхме близо до успеха. Мога да похваля всички играчи, всички дадоха максимума от себе си, не само Груев и Антов. 

Това, което тренирахме се видя на терена. Изиграхме доста добро първо полувреме, Ивайло Чочев можеше да остане още малко в игра. 

Както казах, България притежава квалитетни играчи“, заяви Кръстаич.

България не удържа аванса срещу сърбите в последните секунди (ГАЛЕРИЯ)
България Сърбия Разград България Сърбия Разград България Сърбия Разград
110

Капитанът Кирил Десподов не скри яда си. „Какво мога да кажа… Вчера на пресконференцията казах, че ако вложим енергията, която вложихме срещу Литва и играем футбол без страх, ще направим добър мач с позитивен резултат. Резултатът е на лице. 

Разочарован съм, че в последните десет секунди ни вкараха гол. Това имам чувството, че само на нас може да ни се случи. Самият отбор се нуждае от победа. 

Този отбор на България има потенциал, трябва търпение към младите футболисти“, заяви Десподов.

Селекционерът на Сърбия – Драган Стойкович заяви: „Резултатът е абсолютно добър за нас и сме доволни, че го постигнахме. Двубоят беше много труден, защото България игра у дома и имаше шанс да направи нещо срещу нас. 

Ние допуснахме доста лесни грешки. В края на сезона футболистите са уморени, това също повлия. Основният ни проблем бе в атакуващата фаза. Наистина голяма точка за нас“, заяви Стойкович пред БНТ.