0

"Мисля, че сме готови. Знаем, че ни чака тежък мач, който няма да има нищо общо с мача в Разград. Знаем, че трябва да се върнем с точка или точки от Търнава. Мисля, че момчетата след загубата от Славия ще направят всичко възможно да спечелим“, заяви техническият директор на Лудогорец Козмин Моци преди отпътуването на "орлите" за Словакия, където утре им предстои решаваща битка за излизане от групата на Лигата на конференциите.

„Всяка загуба е тежка. Очакваме в първенството да продължаваме с победите, да имаме шанс преди зимната пауза да сме на първото място. Пак имаме шанс. Само трябва да бием на „Армията". Тежко е, когато не знаеш дали ще се играе мач или няма. Състоянието в Разград беше много лошо. Нашите хора направиха всичко възможно. Работиха 12 часа, за да може да се изчисти терена. Може и това да пречи, но нямаме право на подобни грешки“, продължи той.

„Лудогорец знае, че всеки мач трябва да излиза за победа. Ако гледаме последните два мача в ЛК срещу Фенербахче мисля, че имаме шанс да завършим на първите две места“, каза още Козмин Моци.

"Нагласата ни е да направим един добър мач, защото знаем, че имаме шансове да излезем от групата. Последният двубой в шампионата не беше много добър, но сега се надяваме да покажем друго лице. Надявам се загубата от Славия да ни служи за обица на ухото. Остана назад във времето и гледаме напред. Надявам се мачът с Фенербахче да ни е от полза и да продължим", каза пък Георги Терзиев.